söndag 15 mars 2009

Före och efter...

Håll i er nu... Jag själv ramlade nästan av stolen. Jag ser inte detta i spegeln, inte ännu, men herregud jag är ju smal!

Mellan bilderna skiljer det 10 veckor och 19 kilo.

Min midja mäter nu 75 cm (start 91 cm). Och, som ni ser, så måste jag inhandla en ny bikini för denna kommer trilla av när jag dyker i... :)







12 kommentarer:

  1. Herregud!! Vilken förändring på bara 10 veckor!! På sido-kortet ser du nästan mager ut!! Nej då!! Du är verkligen fin!!

    Vad kul att du fått börja äta igen, mat är ju inte bara energi och näring utan även mycket socialt

    Kram på dej snygging!!

    SvaraRadera
  2. MEN HJÄLP! Gud va du har jobbat, det e en helt enorm skillnad!! Du har ju tom fått ett litet mellanrum mellan låren!! Och vilken midja! KRAM PÅ DIG!

    SvaraRadera
  3. Kanonbra jobbat. Som du själv säger det Ett nytt liv och jag bara håller med. Man spelar i en annan viktklass nu och är med och leker med de "normala" människorna. Det är härligt.
    Nu får vi hoppas att vi lärt oss något så vi inte trillar dit igen.
    Ha en bra vecka
    Grattis igen till vad du uppnått.

    SvaraRadera
  4. Hoppas du har det bra och äter gott!
    Kram

    SvaraRadera
  5. HEj du! Själv går jag också på Itrim i Göteborg. Började nyligen och har 30 kg att gå ner. Hoppas att heltidskuren i 10 veckor kommer åtminstone ta bort 20kg, sen går jag över till 2+2. Har du några råd att tipsa mig om hur du själv nått ditt utan att falla i någon fälla? Jättebra blogg och du är verkligen en inspirerande person samt verklig. Inte som i tidningar som dom brukar redigera viktminskningsbilder, dina är verkliga och hela du är skön! Mvh/ Lejla
    Gärna skriv till mig på smileys84@hotmail.com

    SvaraRadera
  6. Härligt!!! Grattis!!!

    Vilken skillnad!!! Du är jättefin!!! Men det bästa är din känsla...

    Kraaam!

    SvaraRadera
  7. Fantastiskt bra jobbat. Jag har väl sisådär fem kilo som ska väck- rekommenderar du pulver till det?
    Jag är i valet och kvalet om jag ska köra hårt...eller inte.

    SvaraRadera
  8. Vill inte tjata.....men saknar dej!!

    SvaraRadera
  9. Men oj!!! Vilken skillnad!!! Det är ju fantastiskt! Kolla längden på bikiniremmarna!

    SvaraRadera
  10. Bra jobbat!!! Du ser verkligen hälsosam ut nu.
    Förstår att det kommer att ta lite tid innan du får in ditt nya jag i skallen. Vilken skillnad.

    Med tanke på detta superresultat och med Peters kommentar att vi får passa oss för att inte trilla dit igen har jag frågor. Men det känns lite taskig att ställa dem nu när du fortfarande är mitt uppe i din viktresa. De är dock viktiga att ha i bakhuvudet för att inte trilla dit fullt ut igen: Har du fått koll på dina egan ovanor? Vet du dina egna svagheter?

    Det är inga frågor som jag förväntar mig att du lägger ut här, men det är frågor som jag själv funderat mycket kring och numera antecknar i en särskild bok.
    Det är lätt att gå ner när man är 20+ år, ganska lätt att gå ner när man är 30+, svårare att gå ner vid 40+...
    Jag har gått upp och ner sen jag var 16 men först nu vid 40 har jag fullt ut insett att jag inte vetat varför. Jag vet inte allt ännu, men jag är på mycket god väg.

    Ser fram emot att få följa dig fortsättningsvis också! :D

    SvaraRadera
  11. Grattis Ellan till din stora bedrift!! Du ser jättebra ut och jag kan tänka mig att det känns fantastiskt.

    Jag är en 21 årig tjej som ska på möte på Itrim idag och undrar om du som redan har gått igenom denna prövning har några särskilda råd/kommentarer eller varningar? Jag är väldigt laddad och ser fram emot att tappa dessa överblivna kilon som jag känner hämmar mig i så mycket.

    Jag skulle bli så lycklig om du ville mejla mig på angeliica_nr1@hotmail.com om det är något som du önskar att du fått reda på innan du började.. 20 kg är fantastiskt inspirerande, du måste ha jobbat hårt?

    Kram Angelica

    SvaraRadera
  12. Vilket fantastiskt resultat! Jag längtar tills jag är klar! Men viktresa har precis börjat. Idag är det min femte dag på enbart soppor och shaker. Jag blev verkligen peppad och inspirerad av att läsa din blogg. Det ger mig hopp om att även min ansträngningen kommer att löna sig :-)

    SvaraRadera