fredag 17 april 2009

Hej!

Här är jag!

NU(18/12)

71,5 kg (90,5 kg)
BMI 24,9 (31,4)
Fett 26,9% (36,8)
Fett 19,4 kg (32,7)

Nöjd? Väldigt snart!

6 kommentarer:

  1. Stort grattis!

    Vill bara säga att du med hjälp av bloggen varit en stor inspiration för mig. Jag påbörjar min Itrim-resa nu i veckan och ser fram emot en sundare kropp och friskare tillvaro. Jag fortsätter heja på dig!

    /Monika
    http://365dagarsresan.blogspot.com/

    SvaraRadera
  2. Men herre min skapare, va smal och snygg du är!!! Oj, va bra och fantastiskt kämpat!! Jag har några kilon dit, men jag är ju på god väg, vågen fortsätter att peka nedåt om än lite långsamare än på bara pulver. Hur funkar det för dig nu, äter du "bara mat" eller 2+2?
    Kram

    SvaraRadera
  3. Snygging!! Verkligen!! Och vilken minskning av fett procenten!! F-n vad jag blir imponerad!!
    Funderar nu oxå allvarligt på pulver...!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Vilken snygging! Du ser fantastisk ut! Verkligen! Dessutom syns det att du trivs med ditt "nya" jag! Du strålar!

    Blir så stolt och glad över dig!!!

    Kraam NuJä

    SvaraRadera
  5. Du är smal nu, så är det bara. :-)

    Jag hittade hit när jag börjde på Itrim för snart 10 veckor sedan och insåg ganska snart att du och jag började på nästan exakt samma vikt och ungefär samma BMI (jag hade högre, tror det var drygt 33). Jag har hela tiden sett dig som en källa till inspiration och helt ärligt så är din kropp¨på bilden ungefär som jag föreställer mig min målbild.

    Jag kör 2+2 så det går lite saktare än vad det gjort för dig men imorse vägde jag faktiskt 77 kilo och det innebär en minskning på 14,5 kilo! Jag har fasen aldrig varit så här "smal" och det känns fantastiskt! Jag för står att du är stolt, det bör du vara. Du ser fantastiskt snygg ut!

    SvaraRadera